Regizat de 4 femei diferite, filmul XX online subtitrat este un film cu 4 povesti horor diferite. In prima poveste, intitulata „The Box (Cutia)”, Susan Jacobs se indreapta spre casa cu fiul ei Danny, si fata ei Jenny. Cand se intalnesc cu un om ce tine in mana o cutie, Danny intreaba ce este in ea. Acesta desface cutia, si baiatul se uita inauntru. Din acel moment Danny isi pierde apetitul si nu mai mananca. 6 zile mai tarziu, tatal sau il duce la un doctor ca sa afle de ce acesta si-a pierdut apetitul. Cand Danny ii spune sorei lui continutul cutiei, si aceasta isi pierde apetitul. Dupa ce baiatul ii spune si tatalui sau continutul cutiei, si acesta isi pierde apetitul. Ce este inauntrul cutiei?

A doua poveste, intitulata „The Birthday Party (Cadou de ziua de nastere)”, Mary, in ziua de nastere a fetiei ei isi afla sotul mort in biroul lui. Ea incearca sa ascunda cadavrul incat oaspeti trebuie sa soseasca cat de curand. Va reusi ea?

A treia poveste intitulata,”Don`t Fall (Nu cadea)”, patru prieteni pleaca in tabara, unde afla numai lucruri ingrozitoare acolo.

A patra poveste si ultima, este intitulata „Her Only Living Son (Singurul ei fiu)” , este povestea unei femei, Cora, care pleaca dupa divort cu fiul ei sa locuiasca intru-n orasel micut. La a 18-a aniversare a acestuia, comportamentul baiatului i se schimba, si isi dezvaluie partea intunecata. Ce va face femeia?