Smokin’ Aces 2006

Directorul FBI Stanley Locke (Andy Garcia) il trimite pe cel mai bun agent al sau, Richard Messner (Ryan Reynolds) si pe partenerul acestuia, veteranul Donald Carruthers (Ray Liotta), sa-l gaseasca pe Buddy “Aces” Israel (Jeremy Piven) intr-un loc secret din Lake Tahoe. Misiunea lor: sa-l protejeze pe magicianul din Vegas de seful bandei, Primo Sparazza – despre care se spune ca a comis peste 130 de crime – asupra carora Aces a dat dovezi pentru a-si salva propria piele.

Cum banda afla de tradarea lui, se pune o recompensa de 1 milion de dolari pe capul lui Aces. Nu le pasa cine il va omori, atata timp cat acest lucru se va intampla cat mai curand. Acum, o intreaga menajerie salbatica de mercenari si criminali in serie ajung in Tahoe pentru a-l localiza pe Aces si pentru a incasa acei bani… indiferent cine le va iesi in cale.

Banditii din cercul strans al lui Sparazza si-au cumparat propriile polite de asigurare sub forma asasinei Georgia Sykes (Alicia Keys) si a partenerul ei, lunetistul Sharice Watters (Taraji Henson). Un trio de neo-nazisti psihopati cunoscuti ca “Fratii Tremor” simt imediat unde se afla banii multi si si-au facut, de asemenea, aparitia in Tahoe. Darwin (Chris Pine), Jeeves (Kevin Durand) si Lestor Tremor (Maury Serling) nu stiu ce inseamna “constiinta” si isi folosesc mintile doar pentru a ucide pe oricine le sta in calea spre o mare lovitura. In plus, banditi internationali, printre care specialistul in tortura Pasquale Acosta (Nestor Carbonell) si maestrul deghizarilor Laszlo Soot (Tommy Flanagan) – contribuie la randul lor la amestecul de infractiuni din Tahoe.

S-ar putea sa iti placa si: