Directorul FBI Stanley Locke (Andy Garcia) il trimite pe cel mai bun agent al sau, Richard Messner (Ryan Reynolds) si pe partenerul acestuia, veteranul Donald Carruthers (Ray Liotta), sa-l gaseasca pe Buddy „Aces” Israel (Jeremy Piven) intr-un loc secret din Lake Tahoe. Misiunea lor: sa-l protejeze pe magicianul din Vegas de seful bandei, Primo Sparazza – despre care se spune ca a comis peste 130 de crime – asupra carora Aces a dat dovezi pentru a-si salva propria piele.

Cum banda afla de tradarea lui, se pune o recompensa de 1 milion de dolari pe capul lui Aces. Nu le pasa cine il va omori, atata timp cat acest lucru se va intampla cat mai curand. Acum, o intreaga menajerie salbatica de mercenari si criminali in serie ajung in Tahoe pentru a-l localiza pe Aces si pentru a incasa acei bani… indiferent cine le va iesi in cale.

Banditii din cercul strans al lui Sparazza si-au cumparat propriile polite de asigurare sub forma asasinei Georgia Sykes (Alicia Keys) si a partenerul ei, lunetistul Sharice Watters (Taraji Henson). Un trio de neo-nazisti psihopati cunoscuti ca „Fratii Tremor” simt imediat unde se afla banii multi si si-au facut, de asemenea, aparitia in Tahoe. Darwin (Chris Pine), Jeeves (Kevin Durand) si Lestor Tremor (Maury Serling) nu stiu ce inseamna „constiinta” si isi folosesc mintile doar pentru a ucide pe oricine le sta in calea spre o mare lovitura. In plus, banditi internationali, printre care specialistul in tortura Pasquale Acosta (Nestor Carbonell) si maestrul deghizarilor Laszlo Soot (Tommy Flanagan) – contribuie la randul lor la amestecul de infractiuni din Tahoe.